Bolkesteijn.nl

Bolkesteijn.nl

Als u op deze pagina bent uitgekomen heeft u op een niet ingevuld verkeersbord geklikt op de start pagina van het bolkesteijn.nl domein.

Verkopen?

Soms krijg ik een mail toegestuurd via het contact formulier of via het info email adres van dit domein met de vraag of ik het domein niet wil verkopen. Hier kan ik kort over zijn : nee.

Waarom heb je dit domein dan?

Dit domein heb ik geregistreerd op 31 januari 2003 ter meerdere eer en glorie van mijn familie naam (Bolkesteijn met eijn op het einde) om mijn familieleden een duidelijk en uniek e-mail adres te bieden. Tevens wordt het gebruikt ter ondersteuning van mijn bedrijf Ingenieursburo Bolkesteijn, een bedrijf opgericht ter ondersteuning en vergaren van IP voor mijn persoon.

Mailbox of doorstuur alias dan?

Op de vraag of het mogelijk eens <een naam>@bolkesteijn.nl e-mail adres te krijgen met mailbox of als doorstuur alias (al dan niet tegen betaling), moet ik helaas ook nee zeggen.

Als ik dit zou aanbieden, zou ik een ISP / mail host dienst aanbied en hierbij aan allerlei wetgevingen moeten voldoen en zou ik ook contracten / gebruiks overeenkomsten moeten opstellen. Afgezien daarvan moet ik mijn contract met mijn huidige hosting partner ook moeten aanpassen met als doel commerciele activiteiten. Dit is iets waar ik niet op zit te wachten (zie "Waarom heb je dit  domein dan?" hierboven).

Maar ik heet ook Bolkesteijn en wil graag een link naar mijn website.

Dat kan, als je me via het contact formulier een korte omschrijving geeft en een link waar naar hij toe moet wijzen zal ik mijn best doen zo snelmogelijk een nieuw verkeersbord toe te voegen.

 


Previous page: Blog
Next page: For Sale