Johanna Bolkesteijn, Buddie blog

zondag, januari 21, 2007, 04:45 PM


Het is eindelijk gelukt. Vanmorgen,21-01-2007, eerst het fototoestel gepakt en daarna Buddie uit de bench. Dit is zijn ochtendgym, eerst een paar maal zo lang mogelijk maken en dan op de mat in het achterhok op de rug liggen kronkelen, als dat klaar is mag er pas geknuffeld worden.'t Is een heerlijk beest.


zondag, januari 14, 2007, 04:43 PM


Harry en ik worden zo bespioneerd tijdens het afwassen.

Maar ja, daar wordt je natuurlijk wel erg moe van.


dinsdag, december 19, 2006, 08:49 PM


Op 13 dec.'06 is Buddie om zijn extreem (speelserig) bijt gedrag in te perken, op aanraden van de dierenarts gecastreerd. Daarom mag hij de traditionele "lampenkamp" dragen. Hij moest de eerste dagen rustig gehouden worden, wat niet meeviel. 't Is een druktemaker, maar ontzettend lief.




dinsdag, december 19, 2006, 08:48 PM


Op dit bankje brengt Buddie heel wat uurtjes luierend door.


zaterdag, november 18, 2006, 04:46 PM
Zaterdag 18 november

Vanmorgen weer eens iets anders. Omdat mijn baasje naar muziekles moest en mijn andere baasje een dagje uit was met de trein, heb ik vandaag zelf ook een dagje uit en wel naar Lex-Martijn, Roellien, Lisanne & Joost.

Nadat ik 's morgens ben opgehaald zijn we lekker gaan wandelen in de stad en zijn we naar de markt geweest. Heerlijk toch al die aandacht die je krijgt als je een jonge beagle bent.

's Middags lekker hapje eten en tukje doen. Daarna korte wandeling gemaakt (ook een hond moet wel eens wat kwijt) en daarna lekker spelen. En soms als Lex-Martijn niet oplet toch even proberen want Joost vindt het toch niet erg als ik bij hem kom zitten.



Maar ja van zo'n dagje uit wordt je natuurlijk wel moe. En zeg nu zelf wat slaapt er nu lekkerder dan je eigen bench met je eigen matje ?






zondag, november 12, 2006, 03:15 PM
Zondag 12 november

Vanmorgen bij het uitlaten regende het en dat vind Buddie niet leuk. We kwam zijn en mijn grote vriend Jacob, de blonde labrador van 13 jaar, tegen. En dan wordt er over en weer geknuffeld. Even met Jacob's vrouwtje gepraat. ook over dat we Buddie toch weer aan het verwennen zijn. Hij mag bij Harry op schoot



en ik laat toe dat hij weer op het bankje bij de vensterbank, het geliefde plekje van Monty onze vorige Beagle, zit.





Met als gevolg dat, gehaaid als hij is, hij al vrij snel voor een beter uitzicht gaat, de bloempotten aan de kant schuift en in de venster bank klimt.





Toen de zon er even door kwam duwde Buddie de bloempotten nog verder aan de kant en uitgebreid liggen om van de zon te genieten.





Waar blijven onze goede voornemens ? We laten ons weer helemaal inpalmen.


zondag, november 5, 2006, 09:16 PM



Buddie is nu 17 weken en slaapt de laatste dagen overdag soms in de keukentrolly. Hij gooit dan eerst wat oud papier er uit en kruipt dan via het opstapkrukje erin. Het past nog net.

Vorige Volgende