Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CBlacklist has a deprecated constructor in C:\Domains\bolkesteijn.net\wwwroot\johanna\scripts\sb_blacklist.php on line 6

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CBannedWords has a deprecated constructor in C:\Domains\bolkesteijn.net\wwwroot\johanna\scripts\sb_blacklist.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in C:\Domains\bolkesteijn.net\wwwroot\johanna\index.php on line 31

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in C:\Domains\bolkesteijn.net\wwwroot\johanna\index.php on line 37
Johanna Bolkesteijn, Hondenavonturen Blog
Johanna Bolkesteijn, Hondenavonturen Blog

Monday, April 9, 2018, 04:40 PM


Onze kleindochter Lisanne is de fotograaf vandaag. Dit is Dai.Dai en Flip.Flip en Darko stoeien vaak met elkaar.Darko daagt Flip uit.Nou kom dan......... gaan we nog even door.Van stoeien krijg je dorst.Doeschka liep ook aan het kanaal.Silver, het knuffelhondje van de groep.Scarlett en Silver.Scarlett en Dai.Scarlett heeft ook dorst.Op de terugweg gaat Scarlett in de mand.Ook zijn we deze week bij het nieuwe baasje van Kaatje op bezoek geweest. We hebben er in de omgeving een leuke wandeling gemaakt.
Darko met Kaatje.Scarlett, Dinky (het huisvriendinnetje van Kaatje), Kaatje en Darko.Dinky, een grote ruwharige Tekkel.Kaatje heeft een heel goed nieuw tehuis gekregen.Dinky.


Thursday, October 19, 2017, 08:00 PM


Deze foto's zijn gemaakt door Frans Nikkels van de Tubantia. Bastiaan, Nathalie, Flip (de witte hond) en Darko liepen op het juiste moment aan het Kanaal Almelo-Nordhorn ZZ. en haalden daarmee de krant.


Thursday, October 19, 2017, 07:04 PM


In verband met mijn heupoperatie staat er een bed in de woonkamer, hierop kun je met Flip en Darko heerlijk knuffelen.


Thursday, October 19, 2017, 06:00 PM


Omdat Darko zijn baasje heel erg heeft gemist mag hij door haar op bed geknuffeld worden.En hij vond het heerlijk, bleef wel een uur stil liggen, alleen als ik niet meer kriebelde kwam zijn kop omhoog, zo van door kriebelen.
Thursday, October 19, 2017, 05:13 PMNa een ochtend op de tuin met Sofie en Tobias en een flinke wandeling langs het kanaal is het heerlijk slapen.Tobias had een plekje in de schaduw opgezocht.Darko duldde geen van tweeŽn bij hem op de bank.Het was behoorlijk warm, de honden hadden geen zin in spelen met elkaar.Tobias heeft de plek van Darko ingenomen.Tijdens het koffie/thee drinken mocht Sofie bij Hans op schoot.


Wednesday, August 23, 2017, 06:13 PM


Darko vindt stoeien met Flip het einde.


Monday, August 21, 2017, 09:44 AMWe kregen bezoek op de volkstuin van Sofieen Tobias.Samen met Darko op de bank.


Ik neem Banjer geregeld mee naar het kanaal.Bing...en Sita waren er ook....evenals Dai.Banjer en Darko.Banjer had in de stinksloot gelopen en moest met een stok gelokt worden om het kanaal in te gaan om wat af te spoelen. Achteraf blijkt dat hij heel graag zwemt.Hij is heel nieuwsgierig naar wat er op straat gebeurd.


Volgende