Johanna Bolkesteijn, Hondenavonturen Blog

maandag, augustus 21, 2017, 09:40 AM
Zondags uitgenodigd door de baasjes van Scarlett om te gaan wandelen op de Renderklippen bij Heerde. Kaatje en haar baasje gingen ook mee.Darko zat achter mij in de kofferbak.Scarlett had zich erbij neergelegd.Scarlett was door de modderpoel gelopen.Na een waterbad in het meertje was de ergste modder eraf.Met zijn drieŽn geduldig wachten tot wij ons brood op gegeten hebben.Daarna nog weer terug naar het meertje,waar Darko met twee andere honden speelde.Bing......en Dai bij het kanaal.


maandag, augustus 21, 2017, 09:39 AM

Deze week passen we op Sita. Zij gaat ook mee naar de volkstuin en het kanaal.


maandag, augustus 21, 2017, 09:38 AM

Darko houdt net als Joost erg van knuffelen.

maandag, augustus 21, 2017, 09:35 AM
Dit is onze nieuwe huisgenoot Darko.Een Roemeense asielhond, gekregen, waar we erg blij mee zijn.Zaterdags samen met de kleinkinderen naar het kanaal om hem uit te laten.Daar kwamen we Daien Doeschka ook tegen. Doeschka is de vriendin van Darko.Even een beloningsmoment.Joost enLisanne vinden Darko helemaal te gek.


donderdag, juni 29, 2017, 10:19 PM
Al jaren heb ik mijn hondenavonturen vastgelegd op mijn Buddie blog, maar sinds hij overleden is vond ik het moeilijk stukjes over mijn honden avonturen daarop te schrijven. Daarom heb ik Lex gevraagd de Buddie blog veilig te stellen en een nieuwe blog aan te maken zodat ik daar mijn nieuwe hondenavondturen op kan plaatsen.

De Buddie blog kun je nu vinden op : http://www.bolkesteijn.nl/buddie/

Vorige