Johanna Bolkesteijn, Hondenavonturen Blog

donderdag, oktober 19, 2017, 08:00 PM


Deze foto's zijn gemaakt door Frans Nikkels van de Tubantia. Bastiaan, Nathalie, Flip (de witte hond) en Darko liepen op het juiste moment aan het Kanaal Almelo-Nordhorn ZZ. en haalden daarmee de krant.


donderdag, oktober 19, 2017, 07:04 PM


In verband met mijn heupoperatie staat er een bed in de woonkamer, hierop kun je met Flip en Darko heerlijk knuffelen.


donderdag, oktober 19, 2017, 06:00 PM


Omdat Darko zijn baasje heel erg heeft gemist mag hij door haar op bed geknuffeld worden.En hij vond het heerlijk, bleef wel een uur stil liggen, alleen als ik niet meer kriebelde kwam zijn kop omhoog, zo van door kriebelen.
donderdag, oktober 19, 2017, 05:13 PMNa een ochtend op de tuin met Sofie en Tobias en een flinke wandeling langs het kanaal is het heerlijk slapen.Tobias had een plekje in de schaduw opgezocht.Darko duldde geen van tweeŽn bij hem op de bank.Het was behoorlijk warm, de honden hadden geen zin in spelen met elkaar.Tobias heeft de plek van Darko ingenomen.Tijdens het koffie/thee drinken mocht Sofie bij Hans op schoot.


woensdag, augustus 23, 2017, 06:13 PM


Darko vindt stoeien met Flip het einde.


maandag, augustus 21, 2017, 09:44 AMWe kregen bezoek op de volkstuin van Sofieen Tobias.Samen met Darko op de bank.


Ik neem Banjer geregeld mee naar het kanaal.Bing...en Sita waren er ook....evenals Dai.Banjer en Darko.Banjer had in de stinksloot gelopen en moest met een stok gelokt worden om het kanaal in te gaan om wat af te spoelen. Achteraf blijkt dat hij heel graag zwemt.Hij is heel nieuwsgierig naar wat er op straat gebeurd.


maandag, augustus 21, 2017, 09:43 AM

Dai kwam logeren en ging natuurlijk ook mee naar de volkstuin.Hij is net geborsteld.Is hij nu niet mooi?


Volgende