Johanna Bolkesteijn, Buddie blog

zaterdag, september 17, 2016, 12:45 PM


Het is vakantietijd en Dai kwam logeren. Hij is "hond aan huis" en nam gelijk de plek onder het bureau in.Na een poos met de knuffel van Buddie, die laat dat allemaal toe, te hebben gespeeld valt hij uitgeput in slaap.vrijdag, september 2, 2016, 10:16 PM


Een dag op Flip passen. Na de wandeling langs het kanaal is hij moe!!!!!
En kroop hij in Buddies stoel.


vrijdag, september 2, 2016, 10:16 PM


Ook Buddie en Scarlett zijn moe van de wandeling langs het kanaal. Dat is echt ons uitlaat gebied.Eerst zijn we naar de volkstuin geweest...... dat is ook vaste prik.


vrijdag, september 2, 2016, 10:15 PM


Scarlett is bij ons te logeren en mag mee naar de volkstuin. Zij zat te bedelen om een stevige knuffel. Zij laat het allemaal toe, dat hoef je bij Buddie niet te proberen.


vrijdag, september 2, 2016, 10:14 PM


Buddie in de houding.Kira wordt ook aan het kanaal uitgelaten.Boris was uit zich zelf in de auto gesprongen en mocht ook mee naar de volkstuin.Dai werd er later op de morgen gebracht.


woensdag, augustus 3, 2016, 07:57 PM


Met een groepje wandelen in het Twickelerbos. Er was veel veranderd en bij de "honden"vijver lag deze berg zand.Dit is een "vreemd" hondje, die in elke modderpoel ging graven.Buddie in de Twickelervaart.Sita had ook modder poten.Dai ging ook mee.Bij de nieuwe vijver ging Scarlett een stok uit het water halen.


woensdag, augustus 3, 2016, 07:56 PM


Mijn luie Buddie.Sjuultje moet ook op de foto. 't Is een pittig hondje.Dai en Buddie genoeglijk samen op de bank.


Vorige Volgende