Johanna Bolkesteijn, Buddie blog

vrijdag, november 4, 2016, 09:29 PMZo werd Buddie vanmorgen wakker,maar had nog geen zin om op te staan.

vrijdag, november 4, 2016, 09:29 PM


Een wandeling bij het Twickel in Delden. Flip staat Buddie uit te dagen,maar die reageerde niet.Ze hadden al flink gespeeld.Er is een nieuwe vijver aangelegd, waarin je lekker kunt pootje baden en zwemmen.Deze tak was uit een boom gescheurd en is een prima plek om te poseren.


vrijdag, november 4, 2016, 09:28 PMFlip kwam een paar dagen bij ons en mocht ook mee naar de tuin.Lekker zonnen op het warme zand.Buddie ging, zoals zo vaak, van de stoel naar het bankje om af te koelen.

vrijdag, november 4, 2016, 09:28 PMBuddie was aan het graven geweest in het ontruimde stuk border en had er een zanderige neus aan over gehouden.

zaterdag, september 17, 2016, 12:47 PM


Na een bezoekje aan Egmond aan Zee, in Heiloo in het hondenlosloopbos de honden uitgelaten.Nog één keer naar het strand bij Petten. We genieten weer met z'n allen. Het baasje en Scarlett blijven bezig.Bij New Zuid in St. Maarten aan Zee kun je heerlijk zitten met de honden.Het kostte enige moeite om Scarlett naast Buddie te laten liggen, maar wat een plaatje is het geworden.Hier ligt Buddie onder de bank. Hij keek op de vorige foto dus tussen de vloer en de plank erboven door.Wachten tot de baasjes terugkomen van het winkelen.


zaterdag, september 17, 2016, 12:47 PM


Kaatje kwam 2 dagen logeren. Ze lag heerlijk te slapen, maar werd wakker van mijn gerommel met het fototoestel.Buddie en ik gaan een lang weekend naar Scarlett's baasjes in Dirkshorn. Hier ligt een mooi grasveld voor de deur waar je heerlijk kunt spelen. Het was te warm, dus Buddie ging erbij liggen.Scarlett wil wel met de bal spelen en is in afwachting wanneer de bal geworpen word.De volgende dag gaan we naar Petten voor een heerlijke strandwandeling. Buddie vond eerst de golven eng, maar zoals je ziet was dat gauw over.Scarlett had een geweldige stok gevonden ............ die ze niet wilde afgeven.Op het logeerbed werd overdag een honden deken en de hondenmand van Scarlett gelegd. Konden ze beide naar buiten kijken.Buddie hield op het terras van New Zuid alles goed in de gaten.Op de terugweg weer lekker afkoelen in de zee.


zaterdag, september 17, 2016, 12:45 PM


Het is vakantietijd en Dai kwam logeren. Hij is "hond aan huis" en nam gelijk de plek onder het bureau in.Na een poos met de knuffel van Buddie, die laat dat allemaal toe, te hebben gespeeld valt hij uitgeput in slaap.Volgende