Johanna Bolkesteijn, Buddie blog

vrijdag, september 2, 2016, 10:16 PM


Ook Buddie en Scarlett zijn moe van de wandeling langs het kanaal. Dat is echt ons uitlaat gebied.Eerst zijn we naar de volkstuin geweest...... dat is ook vaste prik.


vrijdag, september 2, 2016, 10:15 PM


Scarlett is bij ons te logeren en mag mee naar de volkstuin. Zij zat te bedelen om een stevige knuffel. Zij laat het allemaal toe, dat hoef je bij Buddie niet te proberen.


vrijdag, september 2, 2016, 10:14 PM


Buddie in de houding.Kira wordt ook aan het kanaal uitgelaten.Boris was uit zich zelf in de auto gesprongen en mocht ook mee naar de volkstuin.Dai werd er later op de morgen gebracht.


woensdag, augustus 3, 2016, 07:57 PM


Met een groepje wandelen in het Twickelerbos. Er was veel veranderd en bij de "honden"vijver lag deze berg zand.Dit is een "vreemd" hondje, die in elke modderpoel ging graven.Buddie in de Twickelervaart.Sita had ook modder poten.Dai ging ook mee.Bij de nieuwe vijver ging Scarlett een stok uit het water halen.


woensdag, augustus 3, 2016, 07:56 PM


Mijn luie Buddie.Sjuultje moet ook op de foto. 't Is een pittig hondje.Dai en Buddie genoeglijk samen op de bank.


woensdag, augustus 3, 2016, 07:56 PMEven poseren. Buddie wordt steeds witter.


vrijdag, mei 27, 2016, 10:03 PM


Deze week hebben wij Sita te logeren. Zij gaat natuurlijk ook mee naar de tuin.Dai kwam er ook voor een paar uurtjes en koos gelijk de bank uit als zijn plek.Buddie vindt het wel goed, als ze hem maar met rust laten.Na de tuin gaan we naar het kanaal om te wandelen. Dai voorop.Scarlett is er al ............. Kaatje met muilkorf, ze is een poep eter, ook.Het is vandaag maar een klein groepje.Sem is er ook bij.Dai en Scarlett.Bij deze plek, als we op de terugweg zijn, moeten ze aan de riem. Buddie gaat er soms stiekem vandoor naar de plek waar vaak vissers zitten en die hebben meestal lekker voer!!!!!'t Is vrijdag en dan lopen we vaak met een grote groep honden. Dit zijn Rakker, Sjuultje en Sjakie.Sjuultje is de nieuwe huisgenoot van Sjefke en Sjakie.Sjefke loopt dicht bij het water.GuusBingAnnelies is vandaag met 5 honden gekomen..............4 in de fietskar enChico in de fietsmand.Ze wachten op hun eten.Naast de deur van het tuinschuurtje hangt een vogelhuisje.Dit jaar met een pimpelmees familie als bewoners. Papa pimpelmees is druk met het voeren van zijn kinderen.
Vorige Volgende