Johanna Bolkesteijn, Buddie blog

dinsdag, februari 28, 2017, 09:06 PMAls Dai bij ons blijft logeren mag hij 's avonds altijd bij Harry op schoot zitten.Dit keer ging hij zelfs slapen.Flip slaapt heel vaak in Buddie's stoel.Hij moet zich zo nu en dan wel even verplaatsen.


dinsdag, februari 28, 2017, 09:05 PMWe gingen de kerstboom bij Flip z'n baasje kijken, maar .....
Buddie vond de open haard veel leuker.vrijdag, november 4, 2016, 09:29 PMZo werd Buddie vanmorgen wakker,maar had nog geen zin om op te staan.

vrijdag, november 4, 2016, 09:29 PM


Een wandeling bij het Twickel in Delden. Flip staat Buddie uit te dagen,maar die reageerde niet.Ze hadden al flink gespeeld.Er is een nieuwe vijver aangelegd, waarin je lekker kunt pootje baden en zwemmen.Deze tak was uit een boom gescheurd en is een prima plek om te poseren.


vrijdag, november 4, 2016, 09:28 PMFlip kwam een paar dagen bij ons en mocht ook mee naar de tuin.Lekker zonnen op het warme zand.Buddie ging, zoals zo vaak, van de stoel naar het bankje om af te koelen.

vrijdag, november 4, 2016, 09:28 PMBuddie was aan het graven geweest in het ontruimde stuk border en had er een zanderige neus aan over gehouden.

zaterdag, september 17, 2016, 12:47 PM


Na een bezoekje aan Egmond aan Zee, in Heiloo in het hondenlosloopbos de honden uitgelaten.Nog één keer naar het strand bij Petten. We genieten weer met z'n allen. Het baasje en Scarlett blijven bezig.Bij New Zuid in St. Maarten aan Zee kun je heerlijk zitten met de honden.Het kostte enige moeite om Scarlett naast Buddie te laten liggen, maar wat een plaatje is het geworden.Hier ligt Buddie onder de bank. Hij keek op de vorige foto dus tussen de vloer en de plank erboven door.Wachten tot de baasjes terugkomen van het winkelen.


Volgende