Johanna Bolkesteijn, Buddie blog

Monday, March 13, 2017, 04:21 PM


Woensdag, de verwendag. Als Flip de spuitbus met slagroom ziet...... is hij er als de kippen bij ...... om z'n lekkere hapje naar binnen te werken.Het is prachtig zonnig weer en het fototoestel gaat vandaag weer mee. Op de stoep zit onze buurhond Tess (10 j.) geduldig te wachten tot de baasjes zijn uit gepraat.Nellie kwam om haar nieuwe pup, een Australische Doodle genaamd Rasta ........ 12 weken oud en een dotje, te laten zien.Kaatje had weer in de "appelmoes" zitten wroeten.Buddie poseert voor een mooi plaatje.Scarlett rent naar ons toe ...... en moet even bijkomen.Kaatje wordt zo graag geaaid.Buddie snuffelt graag onder langs de walkant.Sita moest ook even poseren.Een mooi koppel eenden.Ook hier zijn veel geurtjes.Silver, de kleine dondersteen.Sjuultje, het speel kamaraadtje van ...Sjakie en Sjefke.

Het was een fijne wandeling en we hebben allemaal genoten van het mooie weer.Tuesday, February 28, 2017, 09:07 PM


Buddie geniet .......... van het uitlikken .......... van de yoghurtverpakking.Tuesday, February 28, 2017, 09:06 PMAls Dai bij ons blijft logeren mag hij 's avonds altijd bij Harry op schoot zitten.Dit keer ging hij zelfs slapen.Flip slaapt heel vaak in Buddie's stoel.Hij moet zich zo nu en dan wel even verplaatsen.


Tuesday, February 28, 2017, 09:05 PMWe gingen de kerstboom bij Flip z'n baasje kijken, maar .....
Buddie vond de open haard veel leuker.Friday, November 4, 2016, 09:29 PMZo werd Buddie vanmorgen wakker,maar had nog geen zin om op te staan.

Friday, November 4, 2016, 09:29 PM


Een wandeling bij het Twickel in Delden. Flip staat Buddie uit te dagen,maar die reageerde niet.Ze hadden al flink gespeeld.Er is een nieuwe vijver aangelegd, waarin je lekker kunt pootje baden en zwemmen.Deze tak was uit een boom gescheurd en is een prima plek om te poseren.


Friday, November 4, 2016, 09:28 PMFlip kwam een paar dagen bij ons en mocht ook mee naar de tuin.Lekker zonnen op het warme zand.Buddie ging, zoals zo vaak, van de stoel naar het bankje om af te koelen.

Volgende