Johanna Bolkesteijn, Buddie blog

vrijdag, januari 22, 2016, 09:25 PM


Buddie moet zijn huis deze week delen met Dai .....Tommie .....en Flip.Mag zelf nog wel in de vensterbank doezelen.Na ruim 3 1/2 uur snuffelen, spelen en "pesten" valt Tommie aan mijn voeten in slaap.Na een flinke wandeling langs het kanaal zijn ze moe. Je kunt merken dat Flip en Tommie elkaar goed kennen, dus samen op de bank.Flip slaapt bijna.Tommie is al in dromenland.Buddie werd even wakker. Ik kwam te dichtbij.Hup in de auto. We gaan weer wandelen langs het kanaal.3 honden zijn weer naar hun baasjes. Nu kwam Tess, onze buurhond, een dagje.zaterdag, december 5, 2015, 08:14 PM


Vrijdag is de dag dat er de meeste honden meelopen. Dit is Tommie de Fox-terrier.Sita en Dai.Bing.Buddie heeft een stokje om op te knabbelen.Buddie, Dai en Morris.Tommie, Darko en Doeshka.Morris.Silver.Flip en Tommie gaan weer naar huis.Voor Buddie heb ik de advent's kalender opgehangen.Hij meldt zich al zelf voor z'n hapje.Je kunt nog net zien dat hij z'n hapje in de bek heeft.maandag, november 30, 2015, 10:52 AM


Scarlett is hier hond aan huis en nam gelijk Buddie's plek in. Dit keer sprong Buddie achter haar langs en ging op de vensterbank zitten.Er is buiten van alles te zien.


maandag, november 30, 2015, 10:52 AM


Bleu kwam een week logeren.Dit is mijn laatste foto van haar. Helaas moesten we haar een paar dagen later laten inslapen. Bleu was 15-10-2015 14 jaar geworden.In die zelfde week kwam Kaatje ook een paar dagen logeren.Joost en Lisanne vinden haar een echte knuffel hond en Kaatje laat zich lekker verwennen.


maandag, november 30, 2015, 10:51 AM


Even op Scarlett passen. Ze ging er echt voor zitten.


zondag, augustus 16, 2015, 03:39 PM


Floris vindt het niet zo leuk op de tuin. Hij lag voor het poortje te janken, maar nu tijdens de koffiepauze is hij weer heel tevreden. Kreeg van ons allen geregeld een aai over zijn kop en veel knuffels.Floris heeft Buddie wakker gemaakt en dat vond Buddie niet leuk.'t Is een lieve hond en wat heeft hij een prachtige kop.Pas op, dit is mijn plek.


zondag, augustus 16, 2015, 03:39 PM


Onze tuinbuurman heeft 2 weken Floris de Münsterlander te logeren en hij mocht natuurlijk mee naar de tuin.Zelf had ik ook Flip meegenomen. Het ging heel goed met z'n drieën.


Vorige Volgende