Johanna Bolkesteijn, Buddie blog

dinsdag, juli 3, 2007, 06:28 PM


Buddie is 6 juli jarig. De kleinkinderen willen deze verjaardag vieren. Om voor de uitnodiging een mooie foto te kunnen maken moet er eerst even flink met de bal gespeeld worden, zodat hij wat moe word. Ik vind dat het een goede foto is geworden.



Deze foto is van zondag 1 juli 's morgens om 8.30 uur, zo uit de bench lekker in de zon.

maandag, juli 2, 2007, 09:51 PM


Buddie is i.v.m. onze vakantie een weekje uit logeren geweest bij de vaste oppas van Monty, onze vorige Beagle, en tevens baasjes van Monty's halfbroertje Max.
Max is nu 13 jaar en een oud baasje. Buddie heeft zich goed gedragen, al waren de oppassers best druk met hem. Ze zijn zo'n druktemaker niet meer gewend. Er is flink met hem gespeeld. Ze hebben veel met hem gewandeld en wilden hem ook fotograferen. Buddie kennende viel dat niet mee. Zo gauw hij merkt dat er een fototoestel gepakt wordt komt hij snuffelen. Bovenstaande foto's zijn dan ook op goed geluk gemaakt. Na het spelen lekker doezelen in de zon en daarna toch weer proberen Max te verleiden tot een spelletje. Buddie ligt er nu net zo bij als Max vroeger. Monty heeft dit nooit gedaan.

zondag, mei 20, 2007, 10:01 PM


Zondag 20 mei, een uur met Buddie gewandeld, waarvan ruim drie kwartier met andere honden dollen. Buddie is momenteel aan het uitproberen hoe ver hij kan gaan. Op het fluitje komt hij toch goed terug. We waren beide erg moe toen we weer thuis waren. Zo zijn we gesnapt door Lex-Martijn, er lag een papiertje op tafel met "Kijk even op jou camera!"

zondag, mei 20, 2007, 10:00 PM


Zondag 13 mei, we vieren de 30e verjaardag van B.C. bij de fam. Edel in Goor. Buddie mag mee, kan hij lekker spelen met Boris. En dat ging geweldig. Zelfs samen in de bench was geen probleem. Honden en familie hebben een gezellige middag gehad.



maandag, mei 7, 2007, 09:22 PM


Bij het oppotten van mijn fucsia's heb ik goede hulp gehad van Buddie. Toen ik na een telefoontje weer buiten kwam,zag ik dat hij via de zakken potgrond op de tafel klom, pikte een potscherf uit de witte emmer en ging dezelfde weg terug. Helaas verloor hij toen de potscherf, die viel in de pot achter de teil. Het kostte hem enige moeite om deze er weer uit te pakken, maar toen het hem gelukt was ging hij er triomfantelijk op liggen kauwen.







zondag, april 8, 2007, 11:20 AM


Wanneer Harry televisie zit te kijken wil Buddie soms bij hem op schoot, als Harry dat dan niet wil gaat Buddie op de andere stoel hem een beetje pesten, door hem in de nek te snuffelen, aan zijn oor te likken enz. tot Harry wel reageerd.



Hier is Harry Buddie aan het pesten. Buddie had weer een doosje uit de papierbak gepakt en kapot gescheurd. Harry gaat de troep opruimen wat Buddie niet leuk vindt.



woensdag, maart 28, 2007, 08:35 PM


Na een uur langs het kanaal Almelo-Nordhorn te hebben gerend en daar ook gespeeld met andere honden, is het thuis heerlijk uitrusten in het zonnetje. Buddie lag zo mooi, dat ik er even een foto van moest maken. Op de computer zag ik pas dat hij zijn neus schoon poetste met zijn tong.



Hij was zo moe dat hij zelfs niet in de "benen" kwam, toen ik hem van dichtbij fotograveerde. Maar dit was maar van korte duur, want sneeuwklokjes uitgraven is een leuke bezigheid. Op een strook van +/- 20 cm breed langs de schutting staan de sneeuwklokjes. Buddie heeft al diverse malen in deze strook gaten gegraven, de bolletjes vliegen dan in het rond. Hij wordt er telkens voor bestraft, maar het heeft tot nu toe weinig geholpen.


Vorige Volgende