Johanna Bolkesteijn, Buddie blog

vrijdag, maart 24, 2017, 06:21 PM24 maart 2017. Vandaag moest Buddie naar de dierenarts in verband met blaas problemen. Helaas bleek dat hij een tumor bij de blaasuitgang had en dat het niet operabel was. Dit is dus de laatste foto van onze Buddie, 10 jaar en 8 maanden oud geworden.maandag, maart 13, 2017, 04:21 PM


Woensdag, de verwendag. Als Flip de spuitbus met slagroom ziet...... is hij er als de kippen bij ...... om z'n lekkere hapje naar binnen te werken.Het is prachtig zonnig weer en het fototoestel gaat vandaag weer mee. Op de stoep zit onze buurhond Tess (10 j.) geduldig te wachten tot de baasjes zijn uit gepraat.Nellie kwam om haar nieuwe pup, een Australische Doodle genaamd Rasta ........ 12 weken oud en een dotje, te laten zien.Kaatje had weer in de "appelmoes" zitten wroeten.Buddie poseert voor een mooi plaatje.Scarlett rent naar ons toe ...... en moet even bijkomen.Kaatje wordt zo graag geaaid.Buddie snuffelt graag onder langs de walkant.Sita moest ook even poseren.Een mooi koppel eenden.Ook hier zijn veel geurtjes.Silver, de kleine dondersteen.Sjuultje, het speel kamaraadtje van ...Sjakie en Sjefke.

Het was een fijne wandeling en we hebben allemaal genoten van het mooie weer.dinsdag, februari 28, 2017, 09:07 PM


Buddie geniet .......... van het uitlikken .......... van de yoghurtverpakking.dinsdag, februari 28, 2017, 09:06 PMAls Dai bij ons blijft logeren mag hij 's avonds altijd bij Harry op schoot zitten.Dit keer ging hij zelfs slapen.Flip slaapt heel vaak in Buddie's stoel.Hij moet zich zo nu en dan wel even verplaatsen.


dinsdag, februari 28, 2017, 09:05 PMWe gingen de kerstboom bij Flip z'n baasje kijken, maar .....
Buddie vond de open haard veel leuker.vrijdag, november 4, 2016, 09:29 PMZo werd Buddie vanmorgen wakker,maar had nog geen zin om op te staan.

vrijdag, november 4, 2016, 09:29 PM


Een wandeling bij het Twickel in Delden. Flip staat Buddie uit te dagen,maar die reageerde niet.Ze hadden al flink gespeeld.Er is een nieuwe vijver aangelegd, waarin je lekker kunt pootje baden en zwemmen.Deze tak was uit een boom gescheurd en is een prima plek om te poseren.


Volgende