Johanna Bolkesteijn, Buddie blog

woensdag, augustus 3, 2016, 07:56 PMEven poseren. Buddie wordt steeds witter.


vrijdag, mei 27, 2016, 10:03 PM


Deze week hebben wij Sita te logeren. Zij gaat natuurlijk ook mee naar de tuin.Dai kwam er ook voor een paar uurtjes en koos gelijk de bank uit als zijn plek.Buddie vindt het wel goed, als ze hem maar met rust laten.Na de tuin gaan we naar het kanaal om te wandelen. Dai voorop.Scarlett is er al ............. Kaatje met muilkorf, ze is een poep eter, ook.Het is vandaag maar een klein groepje.Sem is er ook bij.Dai en Scarlett.Bij deze plek, als we op de terugweg zijn, moeten ze aan de riem. Buddie gaat er soms stiekem vandoor naar de plek waar vaak vissers zitten en die hebben meestal lekker voer!!!!!'t Is vrijdag en dan lopen we vaak met een grote groep honden. Dit zijn Rakker, Sjuultje en Sjakie.Sjuultje is de nieuwe huisgenoot van Sjefke en Sjakie.Sjefke loopt dicht bij het water.GuusBingAnnelies is vandaag met 5 honden gekomen..............4 in de fietskar enChico in de fietsmand.Ze wachten op hun eten.Naast de deur van het tuinschuurtje hangt een vogelhuisje.Dit jaar met een pimpelmees familie als bewoners. Papa pimpelmees is druk met het voeren van zijn kinderen.
vrijdag, mei 20, 2016, 08:56 PMDeze week is Flip onze logé. Zoals je ziet heeft hij zijn plek gevonden. Hij is zo moe en heeft zo'n zware kop.Buddie vindt het maar niets dat Flip op de bank ligt en is in de bench gaan liggen.Buddie en Flip gaan mee naar de tuin. Buddie ligt op zijn vertrouwde stoel.Flip houdt liever het overzicht en is erg waaks.


zaterdag, mei 14, 2016, 08:55 PM


De week dat Kaatje kwam logeren was het prachtig weer en lagen ze veel buiten in de zon.Samen naar de volkstuin. Na een poos in de zon te hebben gelegen had Buddie het te warm en zocht de schaduw op.Ook Kaatje zocht een schaduwrijk plekje op.Ook op deze plek was het genieten van de zon.Buddie dacht vast, "Nu ben ik geen baas meer over mijn eigen stoel."


donderdag, april 21, 2016, 08:54 PM


Het worden "afgezaagde" plaatjes, maar in verband met lage temperatuur en de koude wind, ligt Buddie op zijn favoriete plek ingepakt tussen de kussens.en toch werd het hem te warm, dus maar weer in de schaduw op de bank om wat af te koelen.


zaterdag, januari 30, 2016, 06:00 PM


Vandaag naar Friesland geweest. Boef is goed gegroeid. Is nu 17 weken oud.Boef ging bij Lisanne op haar benen liggen om geknuffeld te worden.zaterdag, januari 30, 2016, 05:54 PMBezoek uit Friesland met hun nieuwe aanwinst Boef, een Franse Bulldog.Nadat ze met Buddie had kennis gemaakt en de kamer had verkend werd haar mand in de stoel van Buddie gezet. Waar ze heerlijk in ging slapen.Die zelfde avond kwam Flip ook, van zijn bazin mocht hij de ijsbeker uitlikken ........ echt tot op de bodem.Vorige Volgende